Ringen Rør AS

Vi tar ansvaret for hele prosessen, fra du tar kontakt med oss til badet er ferdig.

Baderomsrenovering er vår spesialitet

Vi kan oppgradere badet tilpasset deg og ditt budsjett, noe som gjør oss til det perfekte valget for alle som ønsker å rehabilitere badet. Når du skal pusse opp badet er det mye å tenke på. Vi har utarbeidet et konsept som sikrer kvalitet, oversikt og forutsigbarhet, både for oss og for deg som kunde. 

Våtromsertifisert mesterbedrift

Det er stor enighet om at å bygge bad etter våtromsnormen er den sikreste måten å bygge et våtrom på. Skal du pusse opp badet, bør du bruke en godkjent våtromsbedrift, slik som Ringen Rørservice AS.

Totalentreprenør på baderom

Som totalentreprenør har vi spesialferdigheter på alt fra rørleggerarbeid, til flislegging, elektrikerarbeid og murerarbeid. Dette gjør at vi kan påta oss de fleste oppdrag, store og små.

Du er i de beste hender hos Ringen Rørservice

Folk velger oss av flere grunner, men den kanskje viktigste årsaken er at vi ønsker å overgå våre kunders krav, behov og forventninger - slik at våre kunder får optimal verdi for sine penger. 

 • Baderomsrenovering omfatter:

  • Planlegging og samarbeid rundt planløsning og inventar
  • Rive/pigge gulv, vegger og tak
  • Bygge opp nytt bad fra grunnen etter siste forskrifter
  • Montering av baderomsinventar
  • Avfallshåndtering
  • Nytt sluk
  • Skjult rør-i-rør system med fordelerskap
  • Innbyggingssisterne for vegghengt toalett
  • Nytt elektrisk opplegg
  • Varmekabler
  • 4 stk hvite LED spotter
 •  

Et gjennomsnittlig bad kan ofte ferdigstilles i løpet av ca. 4 uker og kontraktstiden er på ca. 4. uker

Alle aspekter av jobben er inkludert. Dette omfatter rørarbeid, elektriske arbeider, muring, flislegging, montering m.m.

Renovere badet i Oslo

Gjennom mange års erfaring med baderomsrenovering har vi tilegnet oss unik kunnskap og kompetanse på renovering av bad. Vi kan med stolthet si at våre dyktige medarbeidere har solid kunnskap rundt de kritiske suksessfaktorene for et hvert baderom. Vi bidrar gjerne som støttespiller og sparringspartner rundt oppussing av baderommet.

Hva koster det å renovere bad?

Prisen du betaler for ombygging av badet vil avhenge av størrelsen på rommet, kompleksitet, rivningsarbeid og valg av baderomsinventar. Et gjennomsnittlig lite bad koster fra ca. 200.000, men badets alder, størrelse, forfatning og valg av baderomsinnredning, er som sagt faktorer som påvirker prisen. Det å renovere baderommet er både tidkrevende og kostbart, men totalrenovering av badet er det som bidrar mest for å øke boligens verdi. 

Rehabilitering av baderommet  

Vi har en fast rutine for totalrenovering av bad med kvalitetsmaterialer som brukes hver eneste gang. Vi er av den oppfatning at litt ekstra investering i kvalitet sikrer både oss som bedrift og deg som kunde.

Ringen Rørservice AS er en mesterbedrift som innehar alle relevante godkjenninger

Mesterbedrift

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Mer info »

Direktoratet for byggkvalitet

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mer info »

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.
Mer info »

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet