Varmepumpe

Hva er en varmepumpe?

En varmepumpe er en maskin som henter varme fra ett sted og overfører det til et annet. Varmepumpen er ikke en ny teknologi, den har blitt brukt i kjøleskap siden 1800-tallet. Kjøleskap og klimaanlegg er begge eksempler på varmepumper.

Luftvarmepumpe

En luftvarmepumpe må plasseres ute i friluft, og bruker en vifte til å trekke luft inn i den. Installasjon av en luftvarmepumpe er et komplekst prosjekt. Selv om installasjonen ikke er så komplisert som en bergvarmepumpe, krever det fortsatt profesjonell hjelp og utførelse. Dette for å sikre at alt fungerer best mulig.

Hvor mye koster det å installere en luftvarmepumpe?

Prisen for å installere en standard luftvarmepumpe er ca. 6.000 kroner. Vi anbefaler alltid å kjøpe luftvarmepumpe med montasje inkludert i prisen.

Caucasian HVAC Worker Installing Electric Modern and Energy Saving Heat Pump.

Bergvarmepumpe

En bergvarmepumpe bruker varmen som er fanget under bakken og øker den til en høyere temperatur ved hjelp av en pumpe. Denne varmen brukes deretter til å gi oppvarming av boligen gjennom varmt vann.

Jordvarmepumpe

Energien fra solen lagres i jorden om sommeren og så vil en kabel frakte solenergien fra jorden inn i boligen til et vannbårent system. En jordvarmepumpe som bruker jord som energikilde egner seg best for hus som har en stor tomt

Fordeler med Gulvvarme

Gulvvarme har mange fordeler og det er superkomfortabelt når du går barbeint på gulvet. Det frigjør også mye plass siden det ikke er noen radiator rundt som tar opp veggplass. Ønsker du en kostnadseffektiv varmekilde kan vi anbefale gulvvarme, som er langt mer effektiv enn vanlige radiatorer.

Spar strøm med varmepumpe

Enten du ønsker bergvarmepumpe, avtrekksvarmepumpe eller luft til vann-varmepumpe kan du kan spare strøm. Ta kontakt med oss for å få en indikasjon på forventet sparing.

Our Leader Factory

Ethan Thomas

CEO

Ahel Natasha

Marketing Manager

George Wilson

CIO

Sonia Collier

Director of the board

0

års erfaring med vvs

0

Utførte prosjekter

0

Pågående prosjekter

Ringen Rørservice innehar alle relevante godkjenninger

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Hva tidligere kunder sier om oss

Paul Podolski
Paul Podolski
2022-07-13
Vi har brukt Ringen Rørservice i flere år, og har alltid vært fornøyd. Denne gang var det noe galt med dusjen, og vi trengte hjelp ganske fort. Den jeg snakket med, Farah, var ikke bare meget vennlig og hjelpsom, men hun klarte å få en rørlegger til oss allerede dagen etter. Den unge mannen som kom var meget effektiv og behagelig. Nå er alt i orden, og igjen fikk vi bekreftet at Ringen Rørservice er en bedrift man kan stole på.
Ole Christian Wiborg
Ole Christian Wiborg
2022-06-03
Vi brukte Ringen Rørservice til totalrenovering av badet vårt. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført på tid og til meget god kvalitet. Vi hadde også god kommunikasjon med kontoret underveis som alltid var tilgjengelige til god hjelp.
Heidi Smisethjell Weberg
Heidi Smisethjell Weberg
2022-04-28
Benyttet Ringen Rørservice AS til totaloppussing av bad med tilhørende utvidelse, samt bytte av dører og karmer i leiligheten. Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Enkelt å holde dialog underveis i prosessen, og de leverte i henhold til avtalt tid. Ringen Rørservice har fulgt opp garantisak i etterkant i forbindelse med ødelagt utstyr fra leverandør.
Glenn Bergendahl
Glenn Bergendahl
2022-02-20
Nice
André Tøgersen
André Tøgersen
2021-07-26
Vi brukte Ringen Rørservice AS i forbindelse med totalrenovering av bad og vaskerom. Gjennom hele prosessen har de vært veldig profesjonelle og serviceinnstilte. Vi er blitt godt ivaretatt, de har fulgt opp våre henvendelser, alltid vært tilgjengelig, holdt tidsfrister og alltid tilbudt det lille ekstra. Vi kan på det sterkeste anbefale Ringen Rørservice, og vil henvise alle venner og bekjente til å benytte seg av de.
Albert Apalvik
Albert Apalvik
2021-07-05
Vi har totalrenovert badet vårt og er kjempefornøyd med både prosessen og resultatet. De utfordringene som dukket opp underveis ble løst raskt med god kommunikasjon hele veien. Dette er et seriøst og etisk selskap jeg kan varmt anbefale!
Constantin Boincean
Constantin Boincean
2021-06-18
Totalrenovering av bad - utført med høy kvalitet og med god oversikt over gjeldende lover og regler, og tekniske løsninger. Pålitelig og pliktoppfyllende. Løsningsorienterte! Anbefales.
Patrick Pogost
Patrick Pogost
2021-05-20
Engasjerte Ringen Rørservice for totalrehabilitering av bad i leilighet. Opplevde hele prosessen som smertefri og badet ble levert til avtalt tid. Kommunikasjonen både før, under og etter har vært over forventning. Fikk gode råd til løsninger både før og under arbeidet og er veldig fornøyd med kvaliteten på sluttresultatet. Fagfolk som varmt kan anbefales!
Stine Ek
Stine Ek
2021-05-18
We did a full bathroom renovation. Everything from tearing it down, to building it back up. We're on the 5th and hopefully final week of the project now. They did a good job with covering up the passage area all the way down to our livingroom and entrance hallway to prevent wear and tear in our house. We're also very happy with how they clean up after themselves every day before they leave for the day. Quality is good, communication is good, and response is excellent. We get prompt replies to questions. The workers are polite and hardworking. Project manager seems to have the whole project under control. Our bathroom is not done quite yet, but so far we are really happy with this company.

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet