Varmepumpe

Hva er en varmepumpe?

En varmepumpe er en maskin som henter varme fra ett sted og overfører det til et annet. Varmepumpen er ikke en ny teknologi, den har blitt brukt i kjøleskap siden 1800-tallet. Kjøleskap og klimaanlegg er begge eksempler på varmepumper.

Luftvarmepumpe

En luftvarmepumpe må plasseres ute i friluft, og bruker en vifte til å trekke luft inn i den. Installasjon av en luftvarmepumpe er et komplekst prosjekt. Selv om installasjonen ikke er så komplisert som en bergvarmepumpe, krever det fortsatt profesjonell hjelp og utførelse. Dette for å sikre at alt fungerer best mulig.

Hvor mye koster det å installere en luftvarmepumpe?

Prisen for å installere en standard luftvarmepumpe er ca. 6.000 kroner. Vi anbefaler alltid å kjøpe luftvarmepumpe med montasje inkludert i prisen.

Caucasian HVAC Worker Installing Electric Modern and Energy Saving Heat Pump.

Bergvarmepumpe

En bergvarmepumpe bruker varmen som er fanget under bakken og øker den til en høyere temperatur ved hjelp av en pumpe. Denne varmen brukes deretter til å gi oppvarming av boligen gjennom varmt vann.

Jordvarmepumpe

Energien fra solen lagres i jorden om sommeren og så vil en kabel frakte solenergien fra jorden inn i boligen til et vannbårent system. En jordvarmepumpe som bruker jord som energikilde egner seg best for hus som har en stor tomt

Fordeler med Gulvvarme

Gulvvarme har mange fordeler og det er superkomfortabelt når du går barbeint på gulvet. Det frigjør også mye plass siden det ikke er noen radiator rundt som tar opp veggplass. Ønsker du en kostnadseffektiv varmekilde kan vi anbefale gulvvarme, som er langt mer effektiv enn vanlige radiatorer.

Spar strøm med varmepumpe

Enten du ønsker bergvarmepumpe, avtrekksvarmepumpe eller luft til vann-varmepumpe kan du kan spare strøm. Ta kontakt med oss for å få en indikasjon på forventet sparing.

Our Leader Factory

Ethan Thomas

CEO

Ahel Natasha

Marketing Manager

George Wilson

CIO

Sonia Collier

Director of the board

0

års erfaring med vvs

0

Utførte prosjekter

0

Pågående prosjekter

Ringen Rørservice innehar alle relevante godkjenninger

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Hva tidligere kunder sier om oss

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet