Oppussing av bad (priser)

Vi tar ansvaret for hele prosessen, fra du tar kontakt med oss til badet er ferdig.

Prisen for å pusse opp badet i Oslo varier med romstørrelsen, materialene som brukes, omfanget (rivning, design, rørleggerarbeid, elektrikerarbeid, fliser, varmekabler, badromsinventar, etc. Alt dette er faktorer som i stor grad vil påvirke budsjettet for oppussing av baderommet.

Det er kostbart å pusse opp badet. Skal du totalrenovere badet, kan vi gi deg en meget konkurransedyktig pris på oppussing av ditt baderom. Vi har også gode priser på baderomsinventar som våre kunder kan benytte seg av.

Gratis befaring ved totalrenovering av bad,toalettrom, vaskerom og hele hus/leilighet.

2. Befaring koster ved små oppdrager Kr. 1 637,- inkl.mva.

Totaloppussing eller overfalteoppussing

Når man skal oppgradere baderommet står valget ofte mellom totalrenovering og overfalteopppussing. Har du et nyere bad som er i god stand kan du gjøre en overfalteoppussing, men er badet eldre er det vanligst med en totalrenovering av hele badet.

Hva koster det å pusse opp badet Oslo

Totalrenovering av bad er en kostbar investering. Engasjerer du Ringen Rørservice som din baderomsentreprenør, vil du få svært gode priser og dyktige fagfolk som tar seg av jobben fra A til Å.

Oppussing av baderom er vår spesialitet.

Bestille en gratis og uforpliktende befaring når du skal pusse opp badet, så kan vi presenterer en skisse til løsning med tidsplan og pristilbud. Enten du foretrekker et klassisk utsende eller en moderne stil, har vi løsningen.

Fra idé og planlegging til bygging av ferdig bad

Om du bestiller nytt baderom av Ringen Rørservice kan du få hjelp med alt fra idé og planlegging til bygging av ferdig bad. Vi hjelper deg å planlegge badet slik at plassen utnyttes godt og du innreder for fremtiden. Det gjelder å innrede slik at det blir funksjonelt og at du samtidig trives.

Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd

Vi legger stor vekt på personlig kontakt. Å lytte til kunden og svare på spørsmål er den beste måten å forsikre seg om at man tilbyr den beste servicen.

Har du tidligere hatt besøk av håndverkere som etterlater seg flis, støv, emballasje etc.? Det skjer aldri når Ringen Rørservice har utført en jobb. Når vi er ferdige med jobben, sjekker vi at alt fungerer og tar med oss alt av søppel.

 

Klassisk eleganse og moderne design

Ved å la oss friske opp og modernisere baderomsinnredningen, får du en innredning du har glede av i lang tid, fremtidens behov medregnet. Vi i Ringen Rørservice har over 20 års erfaring med å finne gode løsninger med riktig fargevalg og materialbruk.

Modern bathroom white with gray

Our Leader Factory

Ethan Thomas

CEO

Ahel Natasha

Marketing Manager

George Wilson

CIO

Sonia Collier

Director of the board

0

års erfaring med vvs

0

Utførte prosjekter

0

Pågående prosjekter

Ringen Rørservice innehar alle relevante godkjenninger

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Hva tidligere kunder sier om oss

Paul Podolski
Paul Podolski
2022-07-13
Vi har brukt Ringen Rørservice i flere år, og har alltid vært fornøyd. Denne gang var det noe galt med dusjen, og vi trengte hjelp ganske fort. Den jeg snakket med, Farah, var ikke bare meget vennlig og hjelpsom, men hun klarte å få en rørlegger til oss allerede dagen etter. Den unge mannen som kom var meget effektiv og behagelig. Nå er alt i orden, og igjen fikk vi bekreftet at Ringen Rørservice er en bedrift man kan stole på.
Ole Christian Wiborg
Ole Christian Wiborg
2022-06-03
Vi brukte Ringen Rørservice til totalrenovering av badet vårt. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført på tid og til meget god kvalitet. Vi hadde også god kommunikasjon med kontoret underveis som alltid var tilgjengelige til god hjelp.
Heidi Smisethjell Weberg
Heidi Smisethjell Weberg
2022-04-28
Benyttet Ringen Rørservice AS til totaloppussing av bad med tilhørende utvidelse, samt bytte av dører og karmer i leiligheten. Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Enkelt å holde dialog underveis i prosessen, og de leverte i henhold til avtalt tid. Ringen Rørservice har fulgt opp garantisak i etterkant i forbindelse med ødelagt utstyr fra leverandør.
Glenn Bergendahl
Glenn Bergendahl
2022-02-20
Nice
André Tøgersen
André Tøgersen
2021-07-26
Vi brukte Ringen Rørservice AS i forbindelse med totalrenovering av bad og vaskerom. Gjennom hele prosessen har de vært veldig profesjonelle og serviceinnstilte. Vi er blitt godt ivaretatt, de har fulgt opp våre henvendelser, alltid vært tilgjengelig, holdt tidsfrister og alltid tilbudt det lille ekstra. Vi kan på det sterkeste anbefale Ringen Rørservice, og vil henvise alle venner og bekjente til å benytte seg av de.
Albert Apalvik
Albert Apalvik
2021-07-05
Vi har totalrenovert badet vårt og er kjempefornøyd med både prosessen og resultatet. De utfordringene som dukket opp underveis ble løst raskt med god kommunikasjon hele veien. Dette er et seriøst og etisk selskap jeg kan varmt anbefale!
Constantin Boincean
Constantin Boincean
2021-06-18
Totalrenovering av bad - utført med høy kvalitet og med god oversikt over gjeldende lover og regler, og tekniske løsninger. Pålitelig og pliktoppfyllende. Løsningsorienterte! Anbefales.
Patrick Pogost
Patrick Pogost
2021-05-20
Engasjerte Ringen Rørservice for totalrehabilitering av bad i leilighet. Opplevde hele prosessen som smertefri og badet ble levert til avtalt tid. Kommunikasjonen både før, under og etter har vært over forventning. Fikk gode råd til løsninger både før og under arbeidet og er veldig fornøyd med kvaliteten på sluttresultatet. Fagfolk som varmt kan anbefales!
Stine Ek
Stine Ek
2021-05-18
We did a full bathroom renovation. Everything from tearing it down, to building it back up. We're on the 5th and hopefully final week of the project now. They did a good job with covering up the passage area all the way down to our livingroom and entrance hallway to prevent wear and tear in our house. We're also very happy with how they clean up after themselves every day before they leave for the day. Quality is good, communication is good, and response is excellent. We get prompt replies to questions. The workers are polite and hardworking. Project manager seems to have the whole project under control. Our bathroom is not done quite yet, but so far we are really happy with this company.

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet