Oppussing av bad (priser)

Vi tar ansvaret for hele prosessen, fra du tar kontakt med oss til badet er ferdig.

Prisen for å pusse opp badet i Oslo varier med romstørrelsen, materialene som brukes, omfanget (rivning, design, rørleggerarbeid, elektrikerarbeid, fliser, varmekabler, badromsinventar, etc. Alt dette er faktorer som i stor grad vil påvirke budsjettet for oppussing av baderommet.

Det er kostbart å pusse opp badet. Skal du totalrenovere badet, kan vi gi deg en meget konkurransedyktig pris på oppussing av ditt baderom. Vi har også gode priser på baderomsinventar som våre kunder kan benytte seg av.

Gratis befaring ved totalrenovering av bad,toalettrom, vaskerom og hele hus/leilighet.

2. Befaring koster ved små oppdrager Kr. 1 637,- inkl.mva.

Totaloppussing eller overfalteoppussing

Når man skal oppgradere baderommet står valget ofte mellom totalrenovering og overfalteopppussing. Har du et nyere bad som er i god stand kan du gjøre en overfalteoppussing, men er badet eldre er det vanligst med en totalrenovering av hele badet.

Hva koster det å pusse opp badet Oslo

Totalrenovering av bad er en kostbar investering. Engasjerer du Ringen Rørservice som din baderomsentreprenør, vil du få svært gode priser og dyktige fagfolk som tar seg av jobben fra A til Å.

Oppussing av baderom er vår spesialitet.

Bestille en gratis og uforpliktende befaring når du skal pusse opp badet, så kan vi presenterer en skisse til løsning med tidsplan og pristilbud. Enten du foretrekker et klassisk utsende eller en moderne stil, har vi løsningen.

Fra idé og planlegging til bygging av ferdig bad

Om du bestiller nytt baderom av Ringen Rørservice kan du få hjelp med alt fra idé og planlegging til bygging av ferdig bad. Vi hjelper deg å planlegge badet slik at plassen utnyttes godt og du innreder for fremtiden. Det gjelder å innrede slik at det blir funksjonelt og at du samtidig trives.

Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd

Vi legger stor vekt på personlig kontakt. Å lytte til kunden og svare på spørsmål er den beste måten å forsikre seg om at man tilbyr den beste servicen.

Har du tidligere hatt besøk av håndverkere som etterlater seg flis, støv, emballasje etc.? Det skjer aldri når Ringen Rørservice har utført en jobb. Når vi er ferdige med jobben, sjekker vi at alt fungerer og tar med oss alt av søppel.

 

Klassisk eleganse og moderne design

Ved å la oss friske opp og modernisere baderomsinnredningen, får du en innredning du har glede av i lang tid, fremtidens behov medregnet. Vi i Ringen Rørservice har over 20 års erfaring med å finne gode løsninger med riktig fargevalg og materialbruk.

Modern bathroom white with gray

Our Leader Factory

Ethan Thomas

CEO

Ahel Natasha

Marketing Manager

George Wilson

CIO

Sonia Collier

Director of the board

0

års erfaring med vvs

0

Utførte prosjekter

0

Pågående prosjekter

Ringen Rørservice innehar alle relevante godkjenninger

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Hva tidligere kunder sier om oss

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet