Om Oss

Vi er en mesterbedrift innenfor rørfaget

Vi har siden starten i 2007 opplevd god tilstrømming av kunder. Våre kunder er alt fra privatpersoner og bedrifter til borettslag og sameier. Vårt hovedfokusområde er totalrenovering av baderom.

Maksimal kundetilfredshet

Har vi påtatt oss en jobb, gir vi oss ikke før arbeidet imøtekommer eller overgår våre kunders krav, behov og forventninger – slik at våre kunder får optimal verdi for sine penger.

Vi baserer vårt forhold til våre kunder i form av førsteklasses service, blant annet ved å opptre som rådgivere og problemløsere. 

Kunden er vår arbeidsgiver og uten tillit hos våre kunder mister vi vår eksistensberettigelse. Dette er en rettesnor som er forankret i vår arbeidshverdag. 

Vår ambisjon

Er å tilfredsstille våre kunder bedre enn våre konkurrenter på alle nivåer. Dette innebærer kommunikasjon, rådgivning, service, levering, pris og kvalitet.

Fagkunnskap og pålitelighet i førersetet

Vi har tilgang til mestere og svenner innenfor tømrer, maler, rørlegger, elektriker, automatiker, møbelsnekker. I tillegg har vi samarbeidpartnere med god kompetanse innenfor fagområder som ingeniør, arkitekt og jurist. Dette er en garanti for kvalitet, og ikke minst en garanti for at din oppgave som byggherre skal bli enklere.

Godkjent våtromsbedrift og sentral godkjenning for ansvarsrett

Dette er kvalitetsstempler som blant annet sikrer deg at vi følger forskriftene og at arbeidet blir utført etter kravene som er satt av myndighetene.

Male plumber in uniform and female customer in the kitchen. Handyman with toolbag repair sink, sanitary equipment service at home

Våre leverandører - en forutsetning for totalkvaliteten

Vi bygger langsiktige relasjoner til våre leverandører, uten å gi slipp på vår uavhengighet. Langsiktige og stabile leverandørrelasjoner er betinget av gjennomarbeidede avtaler og arbeidsbetingelser, noe som igjen gir trygghet til våre kunder.

Our Leader Factory

Ethan Thomas

CEO

Ahel Natasha

Marketing Manager

George Wilson

CIO

Sonia Collier

Director of the board

0

års erfaring med vvs

0

Utførte prosjekter

0

Pågående prosjekter

Ringen Rørservice innehar alle relevante godkjenninger

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Hva tidligere kunder sier om oss

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet