Om oss

Ringen Rørservice AS er en mesterbedrift innenfor rørfaget med god organisk vekst siden starten i 2007.

Styrke

Har vi påtatt oss en jobb, gir vi oss ikke før arbeidet imøtekommer eller overgår våre kunders krav, behov og forventninger.

Fagkunnskap og pålitelighet

Vi har mestere og svenner innenfor tømrer, maler, rørlegger, elektriker, automatiker, møbelsnekker. I tillegg har vi tilgang til god kompetanse innenfor fagområder som ingeniør, arkitekt og jurist. Dette er en garanti for kvalitet, og ikke minst en garanti for at din oppgave som byggherre skal bli enklere.

Ansvarlighet

Vi baserer vårt forhold til våre kunder på respekt i form av førsteklasses service og kundebehandling blant annet ved å opptre som rådgivere og problemløsere.

Tydelig

Vi skal holde våre ord, avtaler og tidsfrister slik at kunden får optimal verdi for sine penger. Dette er en rettesnor som er forankret i vår arbeidshverdag.

Ambisjon

Vi ønsker å tilfredsstille våre kunder bedre enn våre konkurrenter på alle nivåer –dette innebærer kommunikasjon, rådgivning, service, levering, pris og kvalitet.

Tillit

Kunden er vår arbeidsgiver og uten tillit hos våre kunder mister vi vår eksistensberettigelse.

Godkjent våtromsbedrift 

Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett og er godkjent våtromsbedrift.

Samarbeid

Vi bygger langsiktige relasjoner til våre leverandører, uten å gi slipp på vår uavhengighet. Langsiktige og stabile leverandørrelasjoner er betinget av gjennomarbeidede avtaler og arbeidsbetingelser, noe som igjen gir trygghet til våre kunder.

Ringen Rørservice AS setter kompetanse og pålitelighet i førersetet.

 

 

Ringen Rørservice AS er en mesterbedrift som innehar alle relevante godkjenninger

Mesterbedrift

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Mer info »

Direktoratet for byggkvalitet

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mer info »

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.
Mer info »

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet