Ringen Rørservice AS

Vi har fast samarbeidspartner på alt av elektrikerarbeid

Autorisert elektriker for arbeid på bad

Vi har lang erfaring i å være totalentreprenør på oppussing av baderom der vi tar oss av hele prosjektet fra A til Å.  Alt til avtalt pris - til avtalt tid.

Vår gode samarbeidspartner Rett Elektro AS er en sertifisert elektriker som tilbyr gjennomtenkte løsninger som følger forskriftene for elektriske installasjoner i våtrom. God dokumentasjon på utført elektrikerarbeid er svært viktig. Offentlige myndigheter og forsikringsselskap er veldig nøye på at prosedyrene er korrekte når det gjelder våtrom.

Elektroinstallasjoner på badet

Det er strenge krav til elektroinstallasjoner på badet og det stilles krav til utstyret som brukes etter hvor på badet det kan benyttes. Vann og strøm er en farlig kombinasjon, og feil i elektrisk anlegg eller utstyr, kombinert med vann kan bli fatalt.

Som totalentreprenør sørger vi for at du er trygg gjennom hele opppussingsprosessen. Sammen med våre samarbeidspartnere sitter vi på all kompetanse som behøves når du planlegger å fonye gammelt bad eller bygge nytt. 

 • Elektroinstallasjoner på badet:

  • Installasjon av baderomsvifte
  • Installering av varmekabler
  • Stikkontakter som plasseres der du trenger dem
  • Installasjon og godkjenning av varmeanlegg
  • Elektrisk håndkletørker
  • Utskiftning av gammelt lysanlegg til moderne LED belysning
 •  

Ønsker du dimmer og termostat som lar deg styre varmen og energiforbruket?

Det finnes mange energibesparende løsninger på markedet i dag. Ønsker du å vite mer om hvilke løsninger som kan være aktuelle for deg og din bolig - ta kontakt med oss. Vi hjelper gjerne til med å montere det utstyret du trenger så du kan få det akkurat slik du selv ønsker 

Ringen Rørservice AS er en mesterbedrift som innehar alle relevante godkjenninger

Mesterbedrift

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Mer info »

Direktoratet for byggkvalitet

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mer info »

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.
Mer info »

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet