Baderomsrenovering

Baderomsrenovering er vår spesialitet

Vi kan oppgradere badet tilpasset deg og ditt budsjett, noe som gjør oss til det perfekte valget for alle som ønsker å rehabilitere badet. Når du skal pusse opp badet er det mye å tenke på. Vi har utarbeidet et konsept som sikrer kvalitet, oversikt og forutsigbarhet, både for oss og for deg som kunde. 

Våtromsertifisert mesterbedrift

Det er stor enighet om at å bygge bad etter våtromsnormen er den sikreste måten å bygge et våtrom på. Skal du pusse opp badet, bør du bruke en godkjent våtromsbedrift, slik som Ringen Rørservice AS.

Totalentreprenør på baderom

Som totalentreprenør har vi spesialferdigheter på alt fra rørleggerarbeid, til flislegging, elektrikerarbeid og murerarbeid. Dette gjør at vi kan påta oss de fleste oppdrag, store og små.

Du er i de beste hender hos Ringen Rørservice

Folk velger oss av flere grunner, men den kanskje viktigste årsaken er at vi ønsker å overgå våre kunders krav, behov og forventninger – slik at våre kunder får optimal verdi for sine penger. 

Baderomsrenovering omfatter:

Et gjennomsnittlig bad kan ofte ferdigstilles i løpet av ca. 4 uker og kontraktstiden er på ca. 4. uker

Alle aspekter av jobben er inkludert. Dette omfatter rørarbeid, elektriske arbeider, muring, flislegging, montering m.m.

Renovere badet i Oslo

Gjennom mange års erfaring med baderomsrenovering har vi tilegnet oss unik kunnskap og kompetanse på renovering av bad. Vi kan med stolthet si at våre dyktige medarbeidere har solid kunnskap rundt de kritiske suksessfaktorene for et hvert baderom. Vi bidrar gjerne som støttespiller og sparringspartner rundt oppussing av baderommet.

Hva koster det å renovere bad?

Prisen du betaler for ombygging av badet vil avhenge av størrelsen på rommet, kompleksitet, rivningsarbeid og valg av baderomsinventar. Et gjennomsnittlig lite bad koster fra ca. 200.000, men badets alder, størrelse, forfatning og valg av baderomsinnredning, er som sagt faktorer som påvirker prisen. Det å renovere baderommet er både tidkrevende og kostbart, men totalrenovering av badet er det som bidrar mest for å øke boligens verdi.

Rehabilitering av baderommet

Vi har en fast rutine for totalrenovering av bad med kvalitetsmaterialer som brukes hver eneste gang. Vi er av den oppfatning at litt ekstra investering i kvalitet sikrer både oss som bedrift og deg som kunde.

Our Leader Factory

Ethan Thomas

CEO

Ahel Natasha

Marketing Manager

George Wilson

CIO

Sonia Collier

Director of the board

0

års erfaring med vvs

0

Utførte prosjekter

0

Pågående prosjekter

Ringen Rørservice innehar alle relevante godkjenninger

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Hva tidligere kunder sier om oss

Paul Podolski
Paul Podolski
2022-07-13
Vi har brukt Ringen Rørservice i flere år, og har alltid vært fornøyd. Denne gang var det noe galt med dusjen, og vi trengte hjelp ganske fort. Den jeg snakket med, Farah, var ikke bare meget vennlig og hjelpsom, men hun klarte å få en rørlegger til oss allerede dagen etter. Den unge mannen som kom var meget effektiv og behagelig. Nå er alt i orden, og igjen fikk vi bekreftet at Ringen Rørservice er en bedrift man kan stole på.
Ole Christian Wiborg
Ole Christian Wiborg
2022-06-03
Vi brukte Ringen Rørservice til totalrenovering av badet vårt. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført på tid og til meget god kvalitet. Vi hadde også god kommunikasjon med kontoret underveis som alltid var tilgjengelige til god hjelp.
Heidi Smisethjell Weberg
Heidi Smisethjell Weberg
2022-04-28
Benyttet Ringen Rørservice AS til totaloppussing av bad med tilhørende utvidelse, samt bytte av dører og karmer i leiligheten. Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Enkelt å holde dialog underveis i prosessen, og de leverte i henhold til avtalt tid. Ringen Rørservice har fulgt opp garantisak i etterkant i forbindelse med ødelagt utstyr fra leverandør.
Glenn Bergendahl
Glenn Bergendahl
2022-02-20
Nice
André Tøgersen
André Tøgersen
2021-07-26
Vi brukte Ringen Rørservice AS i forbindelse med totalrenovering av bad og vaskerom. Gjennom hele prosessen har de vært veldig profesjonelle og serviceinnstilte. Vi er blitt godt ivaretatt, de har fulgt opp våre henvendelser, alltid vært tilgjengelig, holdt tidsfrister og alltid tilbudt det lille ekstra. Vi kan på det sterkeste anbefale Ringen Rørservice, og vil henvise alle venner og bekjente til å benytte seg av de.
Albert Apalvik
Albert Apalvik
2021-07-05
Vi har totalrenovert badet vårt og er kjempefornøyd med både prosessen og resultatet. De utfordringene som dukket opp underveis ble løst raskt med god kommunikasjon hele veien. Dette er et seriøst og etisk selskap jeg kan varmt anbefale!
Constantin Boincean
Constantin Boincean
2021-06-18
Totalrenovering av bad - utført med høy kvalitet og med god oversikt over gjeldende lover og regler, og tekniske løsninger. Pålitelig og pliktoppfyllende. Løsningsorienterte! Anbefales.
Patrick Pogost
Patrick Pogost
2021-05-20
Engasjerte Ringen Rørservice for totalrehabilitering av bad i leilighet. Opplevde hele prosessen som smertefri og badet ble levert til avtalt tid. Kommunikasjonen både før, under og etter har vært over forventning. Fikk gode råd til løsninger både før og under arbeidet og er veldig fornøyd med kvaliteten på sluttresultatet. Fagfolk som varmt kan anbefales!
Stine Ek
Stine Ek
2021-05-18
We did a full bathroom renovation. Everything from tearing it down, to building it back up. We're on the 5th and hopefully final week of the project now. They did a good job with covering up the passage area all the way down to our livingroom and entrance hallway to prevent wear and tear in our house. We're also very happy with how they clean up after themselves every day before they leave for the day. Quality is good, communication is good, and response is excellent. We get prompt replies to questions. The workers are polite and hardworking. Project manager seems to have the whole project under control. Our bathroom is not done quite yet, but so far we are really happy with this company.

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet