Total renovering av bad med sammenslåing av bad og toalett på ca 6 kvm - proffe og nøye på befaring, så det ikke dukket opp uventede overraskelser underveis - kvalitet på arbeidet - god kommunikasjonen underveis med prosjektleder og flislegger - pålitelige og effektive - gode innspill på løsninger - holdt seg innen tidsfrist - hyggelige håndverker - ledet meg trygt gjennom hele prosessen - konkurransedyktige på pris. 
Heidi Kvassheim, 20. sep 2019

God dialog hele veien. Løsningsorienterte. Ryddige. Pirkete på kvalitet, som kommer meg til gode da resultatet ble perfekt!

Eirik Wangberg, 6. april 2019

Godt utført arbeid til avtalt pris, god kommunikasjon. Vi fikk bygget bad i kjeller i gammelt rekkehus. Pigging, utgraving, støping, nye rør, fliser, elektrisk. I tillegg badstue, ny bod og parkett i gangen utenfor. Vi valgte Ringen fordi de fremstod som de som i best grad kunne koordinere forskjellige håndverkere (rørlegger, murer, snekker, elektriker). Badstubyggingen bød på en liten utfordring, men med god instruksjon fra materialleverandøren fikk de til det også. Anbefales..

Anders Nordeng, 18. juni 2019

Vi trengte full renovering av vårt lille bad i vår leilighet. De leverte topp jobb og var veldig fine å samarbeide med. Det lille badet virker nå mye større med alle de moderne fasiliteter et bad trenger. De har vært imøtekommende, vennlige, hjelpsomme. Filsarbeidet var utsøkt! Vi nøt også godt av de fine avtalene de har med leverandørene sine. Anbefaler de på det sterkeste.

Veronica Salinas, 02. mars 2019

Fikk totaltrenovert bad på 2,5 kvm. Valgte Ringen Rørservice etter befaringsbesøk - profesjonelle, hyggelige og med gode ideer. Veldig fornøyd med arbeidet fra A til Å. Lette å samarbeide og finne løsninger sammen med. Prosjektleder var lett tilgjengelig og var der om vi hadde spørsmål underveis i prosessen, samt løsningsorientert. God dialog med kontor i bestilling av varer gjennom deres samarbeidspartnere. Totalt er vi veldig fornøyde med resultatet og vil anbefale Ringen Rør. De er konkurransedyktige, effektive, nøyaktige og lette å forholde seg til.

Marie Nieuwlaat, 25. juni 2019

Ringen Rørservice AS er en mesterbedrift som innehar alle relevante godkjenninger

Mesterbedrift

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Mer info »

Direktoratet for byggkvalitet

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mer info »

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.
Mer info »

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet