Vi er stolte og ydmyke over alle våre gode kundeomtaler

Badet ble ferdigstilt til avtalt pris og uten forsinkelser. Utrolig fornøyd med resultatet. Ringen Rørservice er konkurransedyktige på pris, pålitelige og lette å forholde seg til. Det jeg ønsker å framheve er det man får i tillegg til det man betaler for som kan være gode råd og tips til planløsning, inventar, møbler. De har også samarbeidsavtaler med div. leverandører som kunden får nyte godt av. For meg som kunde var det stort sett bare å overrekke husnøklene til Ringen Rørservice som leverte badet.

Erik Skaare-botner, 27. feb. 2019

Meget godt fornøyd med Sohel og resten av gjengen på Ringen Rørservice. Vil benytte de igjen hvis jeg skal gjøre mer arbeid på våtrom. Sohel kom med anbefalinger og støttet oss gjennom hele prosessen. Jobben ble gjort på tid og til avtalt pris. Anbefales!

Torstein Løver, 3. mars 2018

Jobben ble utført til avtalt pris og og kvalitet. Anbefales på det sterkeste.
Per-arne Winsnes Kvalvåg, 29. jan. 2019

Rask og meget god service.

Jørgen Thomassen, 14. jan. 2018

Anbefaler Ringen Rørservice på det varmeste. Vi totalrenoverte tre trange rom som ble forvandlet til arealeffektive, funksjonelle og rålekre rom. Superfornøyd med resultatet! RR er pålitelige, løsningsorienterte og kvalitetsbevisste, og har ledet oss trygt gjennom hele prosessen. Profesjonelle og hyggelige håndverkere. Vi valgte RR etter et godt førsteinntrykk på befaring, pluss at de har sertifiseringer og godkjenninger.

Eli Berge, 19. aug. 2018

Raskt og effektivt løst av hyggelig rørlegger!

Richard Jakob Ødegård Johansen, 6. jan. 2018

Godt fornøyd med arbeidet og alle løsninger på badet mitt som ble totalrenovert og utvidet. Ringen Rørservice presenterte de beste løsningene og fremsto helproffe på befaring. Alt av kostnader og løsninger som avtalt. Eneste minus var noe sviktende kommunikasjon med noe nabovarsel samt de absolutt aller siste detaljene rundt sparkel og ledning rundt ny og gammel termostat på utsiden av badet. Alt i alt godt fornøyd og anbefales!

Kristoffer Nilsen Hvammen, 15. april 2018

Totalrenovering av bad i Vålerenggata 19. Ringen Rørservice AS vant anbudsrunden vedr totalrenovering av mitt bad. Jobben ble gjennomført innen avtalt tid. Kvalitetsmessig ble arbeidet flott gjennomført. Jeg kan trygt gi firmaet min anbefaling. Med hilsen Wenche Johannessen

Wenche Johannessen, 17. sep. 2017

Ringen Rørservice AS er en mesterbedrift som innehar alle relevante godkjenninger

Mesterbedrift

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Mer info »

Direktoratet for byggkvalitet

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mer info »

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.
Mer info »

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet