Ringen Rørservice AS

Vi er stolte og ydmyke over alle våre gode kundeomtaler

Vi brukte Ringen Rørservice til totalrenovering av badet vårt. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført på tid og til meget god kvalitet. Vi hadde også god kommunikasjon med kontoret underveis som alltid var tilgjengelige til god hjelp. 
Ole Christian Wiborg, 3. juni 2022

Er fornøyd med badet, ble bedre enn hadde forestilt meg. Bra kommunikasjon både før, underveis og etter arbeidet. 
Matilde, 9. aug 2021

Benyttet Ringen Rørservice til totaloppussing av bad med tilhørende utvidelser, samt bytte av dører og karmer i leilighetetn. Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Enkelt å holde dialogen underveis i prosessen, og de leverte i henhold til avtalt tid. Ringen Rørservice har fulgt opp garantisak i etterkant i forbindelse med ødelagt utstyr fra leverandør. 
Heidi Smisethell Weberg, 7.mai 2022

Engasjerte Ringen Rørservice for totalrehabilitering av bad i leilighet. Opplevde hele prosessen som smertefri og badet ble levert til avtalt tid. Kommunikasjonen både før, under og etter har vært over forventning. Fikk gode råd til løsninger både før og under arbeidet og er veldig fornøyd med kvaliteten på sluttresultatet. Fagfolk som varmt kan anbefales. 
Patrick Pogost, 19. juni 2021

Vi brukte Ringen Rørservice AS i forbindelse med totalrenovering av bad og vaskerom. Gjennom hele prosessen har de vært veldig profesjonelle og serviceinnstilte. Vi er blitt godt ivaretatt, de har fulgt opp våre henvendelser, alltid vært tilgjengelig, holdt tidsfrister og alltid tilbudt det lille ekstra. Vi kan på det sterkeste anbefale Ringen Rørservice, og vil henvise alle venner og bekjente til å benytte seg av de. 
André Tøgersen, 30. aug 2021

Veldig fornøyd med prosessen, kommunikasjon og endelig resultat. Ringen Rør var svært fleksible og trivelige å samarbeide med. Opplevde å være i trygge hender. 
Guro, 5. mai 2021

Vi har totalrenovert badet vårt og er kjempefornøyd med både prosessen og resultatet. De utfordringene som dukket opp underveis ble løst raskt med god kommunikasjon hele veien. Dette er et seriøst og etisk selskap jeg kan varmt anbefale. 
Albert Apalvik, 20. aug 2021

Rørleggeren var rask, dyktig og utførte oppgavene på best tenkelig måte. Dyktig til å informere og komme med gode tips til vedlikehold jeg kan utføre selv. Sosialt flink også med barn og katt. Rolig og behagelig rørlegger. Jeg kan på det sterkeste anbefale Ringen Rørservice AS. Kommer til å benytte dem igjen hvis jeg har behov for hjelp ved senere anledning. Takk for en hyggelig håndverker opplevelse. Hilsen veldig fornøyd kunde. 
Ann-Kristin Reitan, 22. mars 2021

Ringen Rørservice AS er en mesterbedrift som innehar alle relevante godkjenninger

Mesterbedrift

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Mer info »

Direktoratet for byggkvalitet

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mer info »

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.
Mer info »

Det er lønnsomt å velge en mester - Fagkunnskap gir trygghet